Moderator: kaśka
asia549 napisał(a):ale np ciuchów jeszcze nie zabrał
asia549 napisał(a):Dziś powiedział że był na imprezie i jakać laska się do niego dobierała nie wiem czemu mi to powiedział przecież wie że mnie to zaboli i że będę o tym non stop myślała.
asia549 napisał(a):powiem Wam że moje emocje i uczucia są w rozbiciu raz czuje tak a raz tak nie umiem się odciąć od niego
asia549 napisał(a):a ja się nawet o alimenty już nie upominam bo i tak wiem że ich nie dostanę bo on nie ma kasy i twierdzi że musi sam sobie ze sobą poradzić
asia549 napisał(a):Wiem napiszecie zmień numer tel ale mam go na abonament a umowa się kończy w grudniu więc muszę jakoś wytrzymać a poza tym mamy dziecko i mi zarzuci przy rozwodzie że ograniczam mu kontakt z nią choć jakoś za specjalnie to jej nie odwiedza
asia549 napisał(a):tylko dalej nie dostrzega że jest chory i dalej ma towarzystwo które zawsze go wspiera i mu pomaga i wiem że on nie upadnie na dno żeby cokolwiek zobaczyć i zmienić.
asia549 napisał(a):Wiem napiszecie zmień numer tel ale mam go na abonament a umowa się kończy w grudniu więc muszę jakoś wytrzymać a poza tym mamy dziecko i mi zarzuci przy rozwodzie że ograniczam mu kontakt z nią
asia549 napisał(a): alimenty już nie upominam bo i tak wiem że ich nie dostanę
asia549 napisał(a):i oczywiście on
gochka napisał(a):No oczywiscie. On przeciez najwazniejszy..
asku78 napisał(a):stosując list hazardzisty w życiu
asia549 napisał(a): chodzi mi o to że nie chcę nikomu takiej rzeczy zrobić
asia549 napisał(a):nie najważniejszy ale chodzi mi o to że nie chcę nikomu takiej rzeczy zrobić bo miałabym wyrzuty sumienia nie chcę mu niszczyć życia bo jestem inna niż on jestem za dobra i nie potrafię nikomu krzywdy zrobić. mam za słaby charakter na to wszystko
asia549 napisał(a):hehe źle to odebrałaś to tak napisałam z żartem raczej wyśmiewając go jaki to on biedny i pokrzywdzony
asia549 napisał(a):jeśli chodzi o "takiej rzeczy" to mam na myśli przyłożyć się do wsadzenia go za kratki
asia549 napisał(a):jeśli chodzi o "takiej rzeczy" to mam na myśli przyłożyć się do wsadzenia go za kratki
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości