Walli15 napisał(a):Czy wy naprawdę wierzycie ,że ludzie w więzieniu zmieniają się na lepsze ? Poza tym miałem orzeczenie zamiany z zakazu na pozwolenie jazdy z alkolockiem ale pieprzony ośrodek medycyny nie wydał orzeczenia i przez to nie mogłem podejść do egzaminu . Nie uważam, że jestem na tyle zdemoralizowany żeby mnie zamykać w wiezieniu.
Walli15 napisał(a):Sowa o jakim Ty mówisz zagrożeniu? Uważasz, że odebranie uprawnień odbiera również umiejętności jazdy ?
Walli15 napisał(a): Poza tym miałem orzeczenie zamiany z zakazu na pozwolenie jazdy z alkolockiem, ale pieprzony ośrodek medycyny nie wydał orzeczenia i przez to nie mogłem podejść do egzaminu .
Sowa napisał(a):Walli, ludzie zagrażający innym są izolowani w więzieniach. Tobie dano szansę, ale z niej nie skorzystałeś. Możesz sobie tak nie uważać, ba, nawet możesz kolejny raz wsiąść za kierownicę, co nie zmienia faktu, że kara Cię nie ominie. I moim zdaniem słusznie. A fakt, że nadal nie rozumiesz konsekwencji przyczyna - skutek i wybielasz siebie powoduje, że życzę Ci surowej kary.
Wróć do O czym chciałbym powiedzieć
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości